Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Al jaren een begrip in Katwijk en omstreken

Barbecues

Welkom bij De Uiver, hét tuincentrum in Katwijk voor alle soorten barbecues. Bij ons vindt u een breed assortiment aan terrashaarden, houtskoolbarbecues, keramische barbecues en gas barbecues van topmerken als Weber, Bastard en Kamado.

Bezoek onze showroom in Katwijk

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste barbecue te kiezen. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u de verschillende barbecues vergelijken en krijgt u persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en genieten van de perfecte barbecue-ervaring.

Terrashaarden

Een terrashaard is niet alleen sfeervol, maar ook praktisch. Het biedt warmte en verlengt daarmee uw zomeravonden. Bij De Uiver hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten terrashaarden, van modern tot klassiek.

Houtskoolbarbecues

Met een houtskoolbarbecue creëert u de perfecte smaakbeleving. Bij De Uiver hebben wij diverse modellen van topmerken als Weber en Kamado. Wij adviseren u graag over de juiste barbecue voor uw persoonlijke voorkeur en behoefte.

Keramische barbecues

Een keramische barbecue is de perfecte keuze voor de echte barbecue-liefhebber. Deze barbecues staan bekend om hun uitstekende warmtebehoud en zijn geschikt voor zowel slow cooking als grillen. Bij De Uiver hebben wij diverse modellen van topmerken als Bastard en Kamado.

Gas barbecues

Een gas barbecue is ideaal als u snel wilt beginnen met barbecueën. Bij De Uiver hebben wij diverse modellen van topmerken als Webar en Kamado. Wij adviseren u graag over de juiste barbecue voor uw persoonlijke voorkeur en behoefte.

Bezoek De Uiver vanuit de omliggende steden

Ons tuincentrum in Katwijk is gemakkelijk te bereiken vanuit de omliggende steden zoals:

U bent van hieruit binnen enkele minuten bij ons. Daarnaast bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kom langs bij De Uiver en ontdek ons uitgebreide assortiment aan terrashaarden, houtskoolbarbecues, keramische barbecues en gas barbecues. Of breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies en vergelijk de verschillende modellen.