Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Al jaren een begrip in Katwijk en omstreken

Kamerplanten

Welkom bij De Uiver, uw tuincentrum in Katwijk voor al uw plantenbenodigdheden! Als u op zoek bent naar wat groen in huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment kamerplanten voor elke stijl en voorkeur. Of u nu op zoek bent naar grote bladplanten om een statement te maken of kleine, gemakkelijk te onderhouden planten om een hoekje op te fleuren, bij ons zit u goed. Hieronder vindt u enkele soorten kamerplanten die wij aanbieden:

Grote kamerplanten zijn perfect om een opvallende indruk te maken in uw huis. Deze planten hebben grote, mooie bladeren die elke kamer een tropische uitstraling geven. Als je weinig ruimte hebt of gewoon liever kleinere planten hebt, hebben we ook een grote selectie kleine kamerplanten. Deze planten zijn perfect om een vleugje groen toe te voegen aan een boekenplank of bureau. Bloeiende kamerplanten zijn perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan je binnenruimte. Deze planten hebben prachtige bloemen die elke kamer kunnen opfleuren. Gemakkelijke kamerplanten zijn perfect voor iedereen die zonder al te veel gedoe wil genieten van de voordelen van kamerplanten. Deze planten zijn onderhoudsarm en gemakkelijk te verzorgen, waardoor ze een goede keuze zijn voor beginners. Voor ruimtes in huis die niet veel natuurlijk licht krijgen, zijn kamerplanten die weinig licht nodig hebben ideaal.. Deze planten gedijen goed bij weinig licht, waardoor ze een goede keuze zijn voor kamers zonder veel ramen. Kamerplanten voor de zon zijn perfect voor ruimtes in huis die veel natuurlijk licht krijgen. Deze planten gedijen in helder, indirect licht, waardoor ze een goede keuze zijn voor zonnige kamers.

We hebben veel opties beschikbaar in de winkel en online, dus u vindt zeker de perfecte plant voor uw huis. En vergeet niet dat we niet alleen kamerplanten verkopen! Wij bieden ook een ruim assortiment aan tuinplanten, bloemen en barbecues om u te helpen uw perfecte buitenruimte te creëren.

Als u niet zeker weet welke kamerplant voor u geschikt is, kom dan bij ons langs in de winkel! Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u advies te geven. U vindt onze openingstijden en locatie op de kaart hieronder.

Graag tot ziens bij tuincentrum De Uiver nabij plaatsen als: