Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Al jaren een begrip in Katwijk en omstreken

Planten

Welkom bij tuincentrum De Uiver, uw specialist in planten in Katwijk! Wij hebben een uitgebreid assortiment planten in de winkel en online, geschikt voor alle soorten tuinen, terrassen en binnenruimtes. Van kleine vetplanten tot grote bomen, voor elke stijl en elk budget hebben wij iets passends.

Hier zijn een aantal plantensoorten die we bij De Uiver aanbieden:

Fruitbomen

Wij hebben een verscheidenheid aan fruitbomen, waaronder appel, peer en pruim, die in uw tuin of in bakken op uw terras of balkon kunnen worden geplant. Ze geven niet alleen heerlijk fruit, maar ze voegen ook schoonheid en belangstelling toe aan uw buitenruimte.

Hedera hibernica

Ook bekend als Ierse klimop, deze groenblijvende klimmer is perfect voor het bedekken van muren, schuttingen en andere structuren in uw tuin. Zijn glanzende, donkergroene bladeren zijn het hele jaar door interessant en hij kan gemakkelijk worden getraind om in verschillende vormen en patronen te groeien.

Salix caprea

Deze kleine boom of struik, ook bekend als geitenwilg, wordt gewaardeerd om zijn vroege voorjaarsbloei, die een belangrijke bron van nectar is voor bijen en andere bestuivers. Zijn bladeren zijn ook aantrekkelijk, met een zilverkleurige onderkant die het licht vangt.

Kom eens langs!

Naast deze voorbeelden hebben we nog vele andere soorten tuinplanten beschikbaar, waaronder vaste planten, eenjarigen, bollen en meer. En als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste planten voor uw tuin, staan onze deskundige medewerkers altijd klaar met advies en begeleiding.

Dus kom vooral eens langs om ons volledige plantenassortiment te bekijken! Wij zijn gevestigd in Katwijk en daarom makkelijk te bezoeken in de omgeving van:

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte planten voor uw tuin. Op de kaart onder de tekst vindt u onze locatie en openingstijden.