Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Al jaren een begrip in Katwijk en omstreken

Bezoek Tuincentrum de Uiver

Bij Tuincentrum de Uiver in Katwijk kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan prachtige bloemen, Weber barbecues, planten en nog veel meer. Maak uw tuin compleet met onze kwaliteitsproducten en geniet van een sfeervolle, groene omgeving.

Ons assortiment: bloemen, Weber barbecues en planten

Bij Tuincentrum de Uiver vindt u een breed scala aan producten om uw tuin naar wens in te richten. Zo bieden wij een grote verscheidenheid aan kleurrijke bloemen die uw tuin opfleuren, evenals een uitgebreide selectie planten voor zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben wij Weber barbecues in ons assortiment, zodat u heerlijk kunt genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Betaal met VVV bon en Euroflorist bon

Bij Tuincentrum de Uiver in Katwijk kunt u ook betalen met diverse giftcards, zoals de VVV bon en de Euroflorist bon. Zo wordt het nog gemakkelijker om uw tuin op te fleuren en de perfecte producten voor uw groene oase te vinden.

Bezoek ons tuincentrum

Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit omliggende steden, zoals:

Of u nu op zoek bent naar nieuwe bloemen, planten of een Weber barbecue, bij Tuincentrum de Uiver in Katwijk bent u aan het juiste adres.

Kom langs bij Tuincentrum de Uiver

Wacht niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan ons tuincentrum in Katwijk. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en creëer de tuin van uw dromen. Graag tot ziens bij Tuincentrum de Uiver!