Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Op zondag 16 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. Je slaagt gegarandeerd voor een mooi cadeau voor je vader in ons tuincentrum in Katwijk.

Voor de echte tuinier

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een bladblazer, een sproeier of bewateringssysteem, een stevige ladder, waterdichte tuinlaarzen of kniebeschermers. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen. Natuurlijk kunnen ook tuinplanten, perkplanten, groenteplanten of fruitbomen als cadeau worden gegeven.

In vuur en vlam

Welke man houdt er nu niet van een fikkie stoken? In ons tuincentrum in Katwijk vind je verschillende soorten vuurkorven en vuurschalen, maar natuurlijk ook tuinfakkels en barbeques van de merken Weber of The Bastard. Benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue zijn altijd een schot in de roos, zoals een pizzabakplaat, draaispit, kernthermometer, rookhout, speciale handschoenen, een stoer leren schort of een set tangen.

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar de tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan bij de handige opbergsystemen voor aan de wand of overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes.

Waterpret

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen of geef een waterdichte plantenbak met waterplanten.

Het hele team van ons tuincentrum in Katwijk wenst je een fijne Vaderdag!